Vlogger idag!

Idag har jeg snapen til psykmagasinet, så hadde vært kjempegøy om dere la oss til der! Det er flere flotte jenter som er med der og som dere kan bli kjent med!
Så legg til «Psykmagasinet» ♥

Ellers har jeg sagt jeg skal dele noen innlegg med dere, så de holder jeg på med nå. Jeg delte for første gang om at jeg har 3 personlighetsforstyrrelser. Det er egentlig litt skummelt at det nå er ute, men igjen så er det ganske deilig også. For det er sannheten, mitt hode er ikke lett å bære. Og hvis jeg ønsker mer åpenhet, må jeg også være åpen om mine ting. Så det kommer en side som handler om det generelle og info som dere kan lese, og så skal jeg skrive et innlegg om hvordan jeg har det og hvordan jeg fungerer.

Nå skal jeg snappe litt videre, jobbe med litt mer bloggen og kanskje jeg får til et innlegg til idag. Jeg merker jeg er veldig sliten etter behandling idag, så jeg tør ikke love noen ting.

Q: Hvordan har du det idag?

2 Comments

 1. Stine
  29. november 2017

  Knall bra, og veldig tøft av deg å dele noe som du syns er så vanskelig <3 Var en fryd å følge deg i dag 🙂 (eller igår blir det vel nå:P)

  Svar
  1. Ann Iren Amundsen
   1. desember 2017

   Tusen takk <3 Hehe, det var veldig gøy, ser frem til tirsdagen! 😀

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stinena@hotmail.no