Velkommen Oktober

Hallo oktober! 🍁
Endelig har ting roet litt ned og jeg kan puste litt. Forrige mnd var ganske hektisk, men fysøren så fin! Det kommer et egent innlegg om det senere, men nå tenkte jeg å fortelle hva jeg skal i oktober.

🍁 Fra 4.-6.oktober skal vi på lan. Det er dette lanet jeg og Kim ble sammen på for 6 år siden. Litt artig at vi klarer å reise nesten hvert år, egentlig blitt en tradisjon. Iår er intet unntak, og vi reiser med 2 utrolig flotte mennesker! Iår fikk vi det som bryllupsgave også, noe som passer midt i blinken!

🍁 Vi på snappen til psykmagasinet skal snappe denne mnd om både verdensdagen for psykisk helse, om rosa sløyfe og om Halloween. Jeg gleder meg jo hvert år til halloween. Så jeg elsker temaene vi skal snakke om!

🍁 Jeg skal på ferie! Så utrolig deilig! Jeg gleder meg til å koble litt ut, kjenne varmen og mulig verke litt mindre. Været har ikke vært så snille med meg til nå, så litt avkobling gleder jeg meg til. Jeg skal reise med bestevenninna mi og en venninne, så det blir superkoselig!

🍁 Ellers skal jeg nyte tiden som nygift og kvelder med telys og kos. Serie og film går det i om dagen, og man skal ikke se bort ifra at denne mnd blir litt mer fylt med det. Litt andre ting er planlagt, men det er ikke 100% sikkert at vi får fullført det, så da skriver jeg det heller ikke opp. Haha, da kan jeg heller blogge om det etter det har skjedd!

Q: Hva skal du i oktober?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no