Velkommen August

Hvor har tiden blitt av? Syns vi akkurat starta på året, eller nesten da. Nå er vi inni siste sommern mnd, selv om det er spådd flott vær helt frem til oktober. Må vel ærlig innrømme at det faktisk ikke gjør meg noen ting. Jeg ser ikke frem til snø akkurat nå, men jeg må jo innrømme at jeg gleder meg helt ekstremt til jul! Har begynt på julegaver allerede, haha!

Uansett, tenkte jeg skulle lage en liten liste over hva jeg skal denne mnd, selv om jeg trur ikke den lista blir så lang. Men vi prøver oss, og så ser vi!
DETTE SKJER I AUGUST:

♥ Jeg skal en tur til Kysthospitalet igjen og så har jeg litt legetimer denne mnd. Kysthospitalet er avsluttende samtale, mens legen er litt diverse egentlig. 

Jeg skal ut i ny praksisplass. Jeg er ikke helt sikker på hvor enda, og jeg både gleder og gruer meg. Der jeg er så, er de så ufattelig snille og det er et så utrolig godt miljø der. Litt redd for at jeg ikke kommer til å trives i neste.

Forhåpentlig fortsette jobben med bloggen og kommer enda mer på banen med snapchat igjen. Det har vært noen utrolig tøffe uker nå, noen flere til dessverre. Men, jeg krysser fingrene for at jeg fortsetter i det tempoet og med den energien på dette nivået enda lenger!

Gå turer igjen. Var en periode jeg var kjempeflink og gikk nesten hver dag. I den varmen som har vært har det vært veldig vanskelig å gå med all den verkinga. Men det er jo så deilig når du først setter igang igjen!

 Få lest ut noen bøker jeg har lånt. Jeg har 2-3 bøker som ligger og venter på meg. Kanskje på tide å få sett dem, eheh? 

Q: Hva skal du i august?

2 Comments

 1. May Kristine
  1. august 2018

  Masse lykke til med listen din 😊 jeg har også masse bøker liggende, og ønsker også å få masse tur, som du tenker! Men varmen har satt meg helt ut. Kanskje i august 😊 ❤️

  Svar
  1. Ann Iren Amundsen
   2. august 2018

   Tusen takk! <3 Så gøy, hva slags bøker liker du?

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no