Veldig mye har skjedd

Hjelpes, tiden har virkelig bare flydd. Det er en grunn til at jeg ikke har skrivd til dere, egentlig flere. Etter jeg ga meg som vlogger fikk jeg en liten smell. Jeg var så sliten av det meste og brukte egentlig mye tid på å hente meg opp igjen. På et vis, merkelig å si, så fikk jeg jo en ny hverdag. Plutselig skulle jeg ikke tenke og planlegge hva jeg skulle dele. Noen uker etterpå ble psykmagasinet snappen lagt ned og enda en periode var over. Jeg gikk litt i kjelleren av det også.

Oppå dette havnet jeg og Kim litt på husjakt. Vi hadde sett et hus vi virkelig forelsket oss i. Så ting ble satt i gang, det ble visninger, venting, budrunder og så ble huset vårt. Så nå har vi fått drømmehuset og de siste mndene har gått til huset, pakking og diverse møter. Så tiden har ikke vært helt tilstrekkelig kan man si.

Og vi kommer vel ikke helt unna Corona heller? Det har blitt mye innetid grunnet det, da jeg er nervøs for å få det og jeg er også redd for å gi det videre til andre som ikke kan ha det. Første perioden så jeg på nyhetene hele dagen, nå sjekker jeg nyhetene av og til i løpet av dagen. Det føles også veldig mye bedre, å ikke sjekke hele tiden. Man får “roet” litt.

Nå skal jeg pakke ut videre her, gjør litt dag for dag. Jeg er litt redd for å få en skikkelig smell, så jeg tar heller ting litt med ro. Selv om det skal sies at mye er gjort allerede. Nå planlegger jeg hvordag arbeidsrommet mitt skal se ut. Der strikketøyet mitt skal være, symaskina, blogginga, coloring osv.
Hvordan går det med dere?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no