Veldig lenge siden

Heisann!
Hjelpes, det er nesten en mnd siden jeg har skrivet her, men det er det en grunn til. Jeg tenkte å lage et lite oppsummeringsinnlegg nå, så dere får nok svar på alt sammen nå.

💭 Jeg har ligget med influensa i nesten 2 uker. Jeg var helt slått ut og flere ganger trudde jeg ikke jeg kunne bli værre. Men den holdt skikkelig tak og jeg orker knapt å krabbe mellom seng, dusj og sofa. Så veldig mye mer enn det ble det ikke på denne jenta. For mye lyd på telefon og den ble slått av, haha.

💭 Dessverre så har min kjære oldemor sovnet inn. Så det har gått mye tid til å begravelse og sørging. Jeg er vel egentlig ikke ferdig å sørge, men det er greit å få skrivd litt ned. Heldigvis hadde hun ikke vondt og rett og slett sovnet. Det kom som et sjokk, til tross for alderen. Livet er veldig uventet noen ganger, og dette var sånn.

💭 Jeg har vært en helg som tante og onkel, og søskenbarna mine. Det var utrolig koselig, og jeg var også så heldig og få være med på ridetur. Jeg elsker fjordinger og smelter meg en gang jeg ser dem ❤️ Vi hadde også filmkveld, bursdag og bare kos.

💭 Jeg har også hatt min siste psykologtime på dps. Jeg syns det er litt skummelt å stå uten psykolog, men jeg må nå inn på det private markede. Så jeg har legetime til uka, så får nok mer svar på alt. Jeg kjenner selv jeg er på vei ned i en nokså tung depresjon igjen.

💭 Jeg har også hatt min siste arbeidsdag. Noe som også er veldig rart, litt sånn bittersøtt. Men det er på tide å sette helsa først, og det er det jeg skal gjøre nå.

💭 Jeg har også spilt litt, være ute og tatt en kaffe med pappa, sett litt serier og litt på film. Har holdt på med psykmagasinet, strikket en del og ellers prøvd å ta hensyn til kropp og sjel.

Ikveld skal jeg bare slappe av og hente meg inn på noen serier. Jeg har hatt litt problemer med tv2sumo, men nå er den endelig i orden igjen! Så her blir det serie og kakaotid ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no