Vær, kropp og søvn – ingen god kombo

Det været som er nå for tiden, det er til å bli sprø av. For litt siden var det så fint væt at det meste av snøen smeltet. Overlykkelig over å kunne finne frem skinnjakk, joggesko og kunne legge vekk ullundertøy. De siste dagene har det vekslet mellom snø, sludd og regn. Jeg vil legge meg ned og gråte, det må bli vår snart!

Utenom det har det vært noen veldig tunge dager, kroppslig sett. Jeg har ligget i hele dag med smerter, og har til tider følt at hele meg har stått i brann. Jeg ligger i senga nå og prøver å finne roen til å sove, men den virker ikke eksisterende. Akkurat som den gir meg fingeren og hyler “Køddaa!” Så her ligger jeg og misunner den flotte mannen min, som sover tungt vedsiden av meg. Heldig han, men det er ikke så verst å høre på han sove heller. Sånn egentlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no