Utfordrer meg selv

Det å utfordre seg selv er viktig, virkelig prøve å gjøre noe med det du sliter med. Så idag sitter jeg på cafe og jobber litt med bloggen. Jeg sitter helt alene og på et vis er det faktisk veldig koselig. Jeg kjente jeg gruer meg veldig til å gå inn og sette meg til rette, men det er faktisk ikke så ille nå som jeg sitter her. Julemusikken spiller i bakgrunnen, det er lys i vinduene og hele atmosfæren her er bare helt fantastisk. Jeg har alltid vært glad i dette stedet, men nå ble det faktisk veldig mye mer for meg. Min første ting alene, som jeg har fått til helt selv. Jeg er uendelig stolt av meg selv, og det betyr faktisk ikke så mye hva andre sier, akkurat nå.

Nå skal jeg jobbe litt videre her og nyte stillheten. Dette er virkelig noe jeg skal gjøre igjen, null tvil! Jeg anbefaler andre til å gjøre det samme. Det gir en god følelse og selv om jeg merker jeg sliter, så er det utrolig deilig å kunne reise herifra og vite jeg har fått til noe, selv.

Q: Har du gjort noe for å utfordre deg selv?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no