Uken som gikk

Heisann!
Det er en så utrolig deilig søndag! Egentlig har hele helgen vært fin og det setter utrolig stor pris på. Planen resten av dagen er å fortsetter det vi holder på med, samt spise litt og bare ta livet med ro. Så vi ligger på hver vår ende av sofaen. Mannen ser på serie og jeg har spilt.

AKKURAT NÅ:
Akkurat nå hører jeg på musikk og prøver å få skrivd litt ned. Samtidig som serien til mannen holder på i bakgrunnen og jeg begynner egentlig å tenke litt på mat. Kjenner jeg begynner å bli sulten, så kanskje jeg skal snart lage middag? Hm, hørtes ut som en plan!

UKENS TANKE: 
Denne uken har jeg slitt noe helt ekstremt med selvbilde og selvtilliten min. Jeg har hatt perioder der jeg har følte meg som verdens styggeste person. Mobbingen og alt jeg har opplevd har kommet tilbake i rekordfart og bare slått meg ut. <da har også tanker om hva jeg er verdt kommet opp, og det er slike tanker som til slutt blir en ond sirkel om du ikke kommer deg ut. Jeg kan vel si at jeg er ikke ute av den, men i skrivende øyeblikk ligger den bare å ulmer i bakhode og skaper ikke mer trøbbel  enn vanlig. Det er utrolig sliten som at jeg får sånne perioder, ikke bare for meg, men alle rundt meg også. For jeg blir så usikker på alt og de aller fleste.

UKENS FØLELSE: 
Det blir jo litt av det samme, men jeg har følt veldig på maktesløshet ovenfor mine egne tanker. At jeg ikke har kommet ut av dem, men ligget på en måte å ruget på tankene. Det er jo ingen hemmelighet at det har skjedd mye i det siste, og det har gjort meg litt mer sliten og rastløs enn til vanlig. Så tankene har kommet enda mer krypende og enda fortere. Krysser fingrene for at vi starte neste uke bra og at det blir bedre! Fine tider, sant?

UKENS HØYDEPUNKT: 
Nå har vi begynt å planlegge enda mer til bryllupet! Jeg elsker det, og jeg gleder meg bare enda mer. Kjenner jeg begynner å bli stressa, og det er fremdeles 7 mnd igjen. Det er jo utrolig mye som må gjøres, og jeg er så redd vi ikke skal rekke alt. Selv om jeg ikke helt veit hva vi evt ikke skal rekke. Det er jo selvsagt noen ting til som må på plass, men vi har heldigvis det viktigste og mest sentrale for å bli ferdig, haha. Men at det var mye mer å holde styr på enn jeg trudde, haha. Nesten fulltidsjobb alene dette her! Heldigvis blir det veldig bra til slutt og jeg gleder meg til å dele dagen med alle jeg elsker og som bryr seg om både meg og mannen min.

UKENS TV-SERIE: 
Jeg har fått helt hekta på “Riverdale”. Jeg skal titte igjen etterpå. Jeg er laaaangt etter alle andre, men jeg er så ufattelig treig på å starte på ny serie. Så jeg starter når alle andre er laangt foran, men sånn er det nå bare. Jeg starta for noen dager siden og er vel snart ferdig med første sesong eller noe sånt. Men hvis dere er like treige som meg til å starte på en serie – så anbefaler jeg virkelig denne! Helt fantastisk!

Nå runder jeg av for denne gangen, skal straks begynne på litt middag. Kjenner sulten har tatt litt overhånd her nå, haha. Men jeg ønsker dere alle en fantastisk fin søndag, og så skrives vi snart igjen <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no