Uken som gikk #9

God søndag!
Denne uken har virkelig bare flydd! Fysøren, men fy så koselig uke det har vært også. Jeg liker egentlig å skrive disse innleggene, og jeg håper dere liker å lese dem.

UKENS OPPTUR: 
Det har vært et jevnt vær, noe som betyr at kroppen ikke har kranglet så mye. Det har vært utrolig deilig, og med litt ekstra energi så har ikke tankene fått tatt så overhånd. Noe som er veldig deilig!

UKENS NEDTUR:
Jeg har måttet levere inn mobilen min igjen. Er det noe som virkelig gjør meg sint, så er det akkurat det. Dette er ikke første gang heller, dessverre. Nå håper jeg virkelig at det ordner seg, så jeg slipper det her. Jeg håper også å få den fort tilbake!

UKENS HØYDEPUNKT:
Denne uken har det egentlig vært et høydepunkt hver dag, så jeg klarer ikke helt velge bare et. Så jeg vil si hele uken min har vært utrolig fin! ❤️ Jeg har vært på besøk hos venninner, jeg har vært på treffsted med Mental Helse Ungdom, jeg har vært i Oslo, spilt biljard og egentlig bare fulgt kroppen. Idag skal jeg bare slappe av og lade til en ny uke.

UKENS SERIE:
Altså, denne har vi begge i huset fått helt hekta på. Vi startet på den her om dagen, og er straks ferdig med første sesongen. Vi har begynt å se på ” Lethal Weapon”. Den ligger på viaplay, og vi både ler og gråter litt med serien. Eller, det er vel mer jeg som gråter og mannen som flirer litt, haha. Men denne anbefaler jeg virkelig!

Det er en blanding av komedie og action, noe som egentlig ikke er helt min type, men denne tok meg på senga. Det handler om 2 som jobber i LAPD. Han ene sliter med traumer og han andre er en familiefar som har et litt roligere liv. Disse to er rake motsetninger, men likevel passer de så bra sammen. Virkelig en serie jeg anbefaler!

UKENS FØLELSE:
Jeg trur jeg vil skrive lykke, faktisk. Mange følelser treffer meg i løpet av dagen, men denne uken vil jeg trekke frem denne følelsen.

UKENS HANDEL:
Det er crazy days på sentrene her, og det betyr på garnbutikken også. Så der måtte jeg jo innom, og nå er det planlagt et par gensere til meg selv faktisk. Gleder meg masse!

Nå skal jeg strikke litt videre, haha. Jeg har serie på, tenkte å koke meg en kopp kakao og bare slappe av. Om det blir litt gaming idag også er jeg usikker på, men ikke se bort ifra det. Jeg har egentlig et par andre ting jeg må gjøre først, haha. Håper dere også har en fin søndag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no