UKEN SOM GIKK

God mandag morgen! Egentlig er det vel formiddag? Uansett, hallo. Jeg er litt seint oppe idag, men jeg har fått gjort litt allerede. Det er litt deilig med slike morgener. Så nå skal jeg lene meg tilbake i sofaen, ha twitch på tven og skrive til dere om forrige uke.

UKENS OPPTUR:
Jeg knakk endelig en kode med øyeskygge. Jeg har alltid sett på det som utrolig vanskelig, selv etter utallige youtubevideoer, men nå har jeg knekt en kode. Det er nok en veldig teit ting, men når det er noe du rett og slett har slitt med så blir det plutselig gøy. Dette har jo også endel med selvtillit å gjøre, så det er virkelig ikke noe å kimse av.

UKENS NEDTUR:
Jeg har gått på en real smell. Jeg har igjen overvurdert energien min og hva jeg orker. Så helgen og denne mandagen går treigt. Jobber med oppover og prøver å få gjort litt når jeg orker og ikke presser meg selv. Det er et slag i trynet når det skjer, men jeg er fremdeles i den fasen hvor jeg prøver å finne ut av hvor langt jeg kan dra ting før det smeller meg i trynet.

UKENS FØLELSE:
Det har vært en del følelser egentlig. Jeg trur ikke jeg kan skrive om bare en. Jeg har følt på fortvilelse, utmattelse, glede, sorg og egentlig alt annet. Det er som en typisk uke for meg dessverre, da ukene mine er fylt med mye følelser og tanker. Spesielt om kvelden.

UKENS TANKE:
Jeg tenker en del på denne nav skandalen. Hvordan har de tenkt å rydde opp? Informasjonen som kommer frem er hårreisende og jeg kjenner jeg gråter sammen med de som er rammet. Jeg er veldig spent på hvordan de skal løse denne, hvordan domstolene og advokater og alt skal straffes. Jeg er sint.

UKENS BILDE:

Hadde en drittdag, og da er det så koselig med litt kos <3

NESTE UKE:
Uka som kommer nå er også ganske full. Idag og imorgen holder jeg på her hjemme. Onsdagen skal jeg til Oslo med pappa og møte mini. Torsdagen er det ryddig og pakking, for til helgen skal jeg på hyttetur. Ellers hele uka skal det strikkes julegaver og planlegges. Jeg gleder meg så til jul!

UKENS MÅL:
Jeg vil blogge mer. Jeg må bli flinkere til å bare sette meg ned og skrive. Slutte å overplanlegge og føle ingenting er bra nok. Jeg elsker jo å skrive. Alltid gjort det også, min terapi <3

Nå skal jeg fortsette videre med huset. Gjerne fortell meg hva du har gjort forrige uke, og hva som er planen for uken

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no