Uken som gikk #7

Hei alle sammen!
Tenk at første uka i 2019 er ferdig? Syns jeg rakk å nyse og så var det vekk. Her er hverfall en lite oppsummering, litt seint men.

AKKURAT NÅ:

Akkurat nå ligger jeg i senga. Endelig fått i meg litt mat, for formen er virkelig ikke helt på topp idag. Har sovet frem og tilbake i noen timer nå, og føler fremdeles ikke at formen er slik jeg vil den skal være. Så jeg skal få ut dette innlegget og mulig gå og legge meg igjen. (Ja, jeg har egentlig litt mannesjuka)

UKENS HØYDEPUNKT:

Dt må være all den fine tilbakemeldingen jeg fikk på det forrige innlegget mitt! Det er helt fantastisk, jeg er helt målløs. Jeg har prøvd å skrive et innlegg for å takke dere, men jeg finner ikke ut hva jeg skal si. Det er helt fantastisk! Tusen tusen millioner takk! ❤️

UKENS OPPTUR:

På fredagen hadde jeg sånn dag at inspirasjonen boblet over. Jeg fikk planlagt masse til bloggen, masse til snapchat og masse til instagram. Om det er det jeg får litt igjen for idag er helt greit, for det var en helt utrolig følelse!

Jeg har så masse planer, og jeg håper på å få dem ut i livet i løpet av året. Har skrivd ned i en notatbok hva jeg tenker som forslag, ideer til blogginnlegg og notert litt hva jeg vil bli flinkere på dette året.

UKENS NEDTUR:

Jeg har vært i generelt dårlig form denne uken. Ikke orker jobben og er sjuk idag. Det er helt klart noe som tærer på. At jeg ikke har energinivå til de fleste rundt meg og at jeg må velge såpass som jeg må for å fungere.

UKENS FØLELSE:

Her er det 2 følelser som har regjert. Jeg har vært veldig stolt over både innlegget mitt og over oldemor. Jeg skal besøke henne til uken, og det gleder jeg meg til.

Jeg har også følt på redsel. Eller det er kanskje feil ord også. Jeg har vært utrolig nervøs og hatt en klump i magen for å skrive neste innlegg, altså dette. At det ikke blir like bra, at jeg ikke klarer å skrive ordentlig og egentlig det meste som kan tenkes.

Det skal også sies at jeg har holdt på med dette innlegget av og på i hele dag. Jeg har så en ekstrem vond klump i magen, fytti.

NESTE UKES MÅL: 

Ta flere bilder, prøve å føle meg litt mer fresh. Jeg skulle egentlig legge inn et bilde her, men det er ikke helt på mitt lag nå. Men jeg skal vise dere senere.

UKENS MEST LESTE INNLEGG: 

Dette , men nok ikke overraskende ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no