Uken Som Gikk #6

Herregud, så fort ukene bare raser av sted! Jeg kommer fremdeles ikke over det. Nå kan man vel si høsten har startet og jeg kan vel nesten rydde vekk litt sommerklær snart. Høst betyr at det nærmer seg vinter og det betyr at jula nærmer seg. Jeg gleder meg bare mer og mer jeg, hihi. Men la oss se på en oppsummering av denne uka først!

UKENS HØYDEPUNKT:

Lillesøster kom på besøk! For de som kjenner meg er jeg nokså avhengig av hu, så når det har gått 5 uker siden jeg har sett henne, da var gleden relativt stor.

UKENS OPPTUR:

Igår hadde vi besøk av pappa. Det var kjempekoselig! Vi skravlet og spiste kinesisk. Slike kvelder er koselige og det er de små øyeblikkene man må ta vare på!

UKENS NEDTUR:

Jeg har hatt full uke, som nå smeller igjen at jeg ikke orker noe. Jeg kjenner jeg snart ikke orker mer og det syns jeg er synd i en alder av 25.

UKENS FØLELSE: 

Utmattelse! Jeg er sliten hele tiden, og denne uka har vært ekstrem. Føler ikke jeg orker noen ting annet enn det jeg må gjøre. Det å lade sine egne batterier funker liksom ikke helt. Jeg føler meg

UKENS MORSOMHETER:

Noen går tur med hunden sin, jeg går tur med katten ❤️

UKENS TANKE:

Hvordan kommer det til å bli fremover for meg? Kommer jeg til å takle ny praksisplass? Hva er egentlig min mening med livet? Jeg får ikke svart på de heller, noe som plager meg.

UKENS CARVINGS: 

Q: Hvordan har din uke vært? 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no