Uken som gikk #5

Ny uke og nye muligheter. Det var en ganske full uke bak meg og jeg møter egentlig en veldig full uke nå også. Jeg må jo bare slappe av alt jeg kan for å prøve å orke alt. Men her er en oversikt over hva jeg har gjort denne uka!

UKENS HØYDEPUNKT:

Denne uka har jeg fått så gode tilbakemeldinger på det jeg gjør med bloggen og snapchat. Det varmer så å høre at jeg er med å gjøre en viktig jobb. Det er også deilig å høre andre syns du er sterk og gjør det bra!

UKENS OPPTUR:

Jeg hadde litt overskudd på fredagskvelden og orker å prøve å sminke meg litt. Kunne føle meg litt fresh var helt nydelig! ❤️ Det er slike ting som er hverdagsgleder!

UKENS NEDTUR:

Jeg er i en så tung periode, både fysisk og psykisk. Ingenting funker og jeg nesten bare gråter. Jeg orker så minimalt at jeg veit ikke helt hva jev skal føle om alt. Og når det forventes så mye av meg for tiden, som igjen er pga forvirringen jeg nevnte, så kollapser jeg. Fibroen herjer og psyken ødelegger, fin kombinasjon?

AKKURAT NÅ:

Akkurat nå er jeg med kjæresten på trening, alltid greit å lære litt. Eller, jeg er med og ser på. Alltid morsomt egentlig, haha!

UKENS CARVINGS:

HAMBURGERBRØD! Har dere prøvd å spise det med majones og pølsepålegg? ❤️ namnam, nå ble jeg faktisk sulten..

Q: Hvordan har din uke vært? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no