Om meg

Hei og Velkommen!

Jeg heter Ann Iren og jeg har fått den gleden av å blogge her. Bloggen kommer til å handle om psykisk helse, både oppturer og nedturer, da jeg mener alt er like viktig. Føler mange ganger at de små tingene blir glemt og det er kun de store skrittene du tar som enkelt individ som regnes, ikke når du klarer de små som skal til for at du skal klare det store.

Jeg har dessverre en del i min sekk, og det føles som den fylles enda. Jeg har opplevd mobbing hele skolelivet mitt, hvor dette har satt veldig dype spor. Jeg hører fremdeles ordene som ble sagt og jeg sier dem faktisk til meg selv også. I 2010 mistet jeg en av mine bestevenninner til epilepsi. Året etterpå ble en annen bestevenninne av meg skutt på Utøya. Det å få rivd fra seg noen man har veldig kjær og som du stoler på er utrolig vanskelig og kan sette en stopper for videre vennskap. Samme året som Utøya ble jeg ilag med en som ikke var bra det i det hele tatt. Her fortsatte mobbingen, men også vold ble en del av hverdagen.

Med denne bloggen vil jeg sette lys på en hverdag med dårlig psykisk helse, vise dere oppturer og nedturer. Gi dere tips om ting som har fungert for meg, pluss mine meninger om samfunnet og deres forhold til psykisk helse. Erfaringer er også noe jeg håper å kunne dele her og som kan bidra til å hjelpe andre.

Ellers er jeg en jente som bryr meg om de som er meg nær. Jeg er så heldig og skal få gifte meg med mannen i mitt i liv i 2019, og gleder meg enormt til det. Vi har bodd sammen i over 3 år, og trives kjempegodt sammen. Vi har en liten pus, som også er en enorm støtte her hjemme. Jeg prøver å le så mye som mulig, og presser meg igjennom det som gjør livet tøft. Om det ikke bare er for meg, så er det for de som står meg nær også.

Hvis det er noen spørsmål, så gjerne send en mail eller legg igjen en kommentar!

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no