Min terapi er å skrive

Jeg er flink til å skrive. Det er vanskelig å skrive eller innrømme noe jeg er flink til, men skrive kan jeg. Og jeg elsker å skrive. Prøve å uttrykke meg på en måte jeg ikke får til ved å si det. Jeg sliter med ord, jeg blir alltid redd og usikker. Men når jeg skriver så bare flyr fingrene over tastaturet som om ingenting kan stoppe meg. Det er lettere å fortelle hvordan jeg har det og hvordan livet kan føles. Både positivt og negativt.

På altfor mange området føler jeg at jeg ikke strekker til, og det er utrolig vondt. Jeg føler meg ikke som en bra nok venn, bra nok kjæreste, bra nok datter, søster og medmenneske. Jeg havner i et mørke som suger den lille troen jeg har på at livet skal bli bra, og etterlater meg naken og liten. Etterlater meg nedbrutt og sliten. Disse dagene oppfattes jeg som egoistisk og egen, jeg mister fotfeste og sloss for å komme meg opp på kanten igjen. Kanskje klare å klatre litt lenger inn denne gange, så fallet ikke kommer så fort neste gang. Disse stundene blir lettere når jeg skriver, når jeg får ned ordene som presser luften ut av meg. Det som trykker meg ned og gir meg skylapper.

Jeg kommer aldri til å slutte å skrive, og ord kommer alltid til å være noe som hjelper. Selv om jeg ikke alltid klarer å snakke dem og forklare ting, så liker jeg å skrive det. Så dere blir ikke kvitt skrivingen min, for det er mitt hjelpemiddel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stinena@hotmail.no