Tanker på en fredag

☀️ Det er så utrolig fint vær akkurat nå! Jeg elsker det! Som den frysepinnen jeg er så gjør det veldig godt med gode varmegrader så jeg kan gå i kjole og skjørt sjæl. Det er frusterende og se alle andre kunne gjøre det, men mange ganger er det for kaldt for meg. Men ikke nå, og det nytes til de grader!

☀️ Ikveld skal jeg på besøk med grilling og strikking. Blir sittende der utover kvelden, så det er noe jeg gleder meg til. Jeg holder på å teststrikke en genser som jeg håper jeg kommer en del lenger med idag. Tenkte å legger litt ut på strikkeinstagramen min @knitanniren, gjerne følg meg! 💛

☀️ Igår gikk jeg amok med havsalt for å bli kvitt brunsnegler. De er overalt i hagen min og spiser opp blomstene mine. Er det noe som virkelig gjør meg sint, så er det akkurat det der. Jeg prøver veldig hardt å få en fin hage iår, men når de tingene der kommer blir det veldig vanskelig. Heldigvis fikk jeg tatt en del igår, så håper det blir bedre fremover nå!

☀️ Pus var hos dyrlegen på onsdagen, og det gikk heldigvis veldig bra! Hu ble for første gang litt dårlig av vaksina, men det var heldigvis over på torsdagen. Pusemamihjertet har ikke godt av det der, men det må gjøres. Ellers koser hu seg ute i det fine været og nyter livet.

☀️ Jeg tenker stadig på hvor heldig jeg er som er sammen med han jeg er sammen med, de vennene jeg har og familien min selvsagt! På dager hvor ting er skikkelig dritt er dette tanker jeg fort glemmer. Jeg er redd jeg tar det mange ganger for gitt, men jeg håper de rundt meg veit det ikke er med vilje. Jeg er utrolig takknemlig! 💛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no