Tanker i nattetimene

I disse nattetimer kjenner jeg at det er litt tanker som surrer rundt oppi hode mitt. Det er en liten stund siden jeg har delt det, så her er vi igjen. Og siden det er nattetimer, så blir jo dette også delt ganske seint. Håper dere overlever? Uansett, her er noen tanker inatt:

 

💭 Jeg stresser skikkelig med julegaver. Jeg er alltid like redd for at de vi gir gave til ikke skal bli fornøyde. At de skal tenke vi har bare kjøpt noe og ikke brydd oss mer. Jeg bruker igrunn veldig mye tid på julegaver, så rundt denne tiden er det en av mine største frykter.

💭 Jeg både verker og er så utrolig sliten for tiden. Jeg er nesten overrasket når jeg kommer meg igjennom dagene. På nettene klarer jeg ikke ligge stille fordi jeg har så vondt, noe som igjen holder mannen våken. Til plag for oss begge egentlig.

💭 Nå reiser jeg snart og jeg kjenner jeg gruer veldig. Til ukjent område og jeg veit jo ikke hva som kommer til å skje. Det å være så langt vekk fra kjente og kjære, tar jeg faktisk veldig tungt. Det er utrolig tøft og jeg kjenner jeg faktisk begynner å svette litt av det. Faen. Jeg håper jeg har tid og ork til å blogge litt og fortelle hva jeg holder på med der.

💭 Jeg sitter skikkelig fast i strikkingen min. Jeg er så nervøs for å strikke, at jeg tør faktisk ikke starte på noe nytt. Jeg holder på med noen grytelapper og en hals. Men jeg er så usikker og nervøs, at jeg klarer ikke. Hvor teit er ikke det? Jeg har som mål å strikke noen gensere og sånne ting, jeg må bare manne meg, eller faktisk kvinne meg opp, til å gjøre det og skjønne at det ikke er vanskelig!

Og jeg tenker jo alltid på pusen min 💛

Q: Hva tenker du på i nattetimene?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no