Stikketøy i finværet

Været i dag har jo vært helt fantastisk! Jeg har kjørt et par timer idag, og det er noe helt spesielt med sol og fint vær. At det påvirker humør er jo helt klart, så smilet har ikke vært så veldig langt unna! Nå håper jeg virkelig at våren er på vei og at den snøen smelter helt. Hadde ikke klaget på det, for å si det sånn.

Jeg har fått strikket litt idag også. Jeg har egentlig blitt veldig glad i strikking, og prøver å få strikket så mye som mulig. Alltid er ikke kroppen med, men jeg nyter det når det går. Jeg har strikket litt jamt siden jeg var liten, men det er jo først nå jeg har prøvd meg litt mer. Litt mer utfordrende.

Nå skal resten av søndagen bare nytes, før jeg skal lage litt hyrdepai til oss. Jeg har hatt lyst på det noen dager nå, så da ble det det ikveld. Telys, mat, noe på skjermen og bare kos – jatakk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no