Sommeren er over

Herregud, en mnd går fort?! Skjønner ikke hvor den blir av, snakket med mamma på telefon også og skjønner virkelig ikke hvor tiden har blitt av. Hele sommeren var jo over før jeg rakk å lukke opp øynene igjen. Nå er det skole og jobb for de fleste, så jeg går også tilbake til hverdagen min. Jeg tenker jeg vil jobbe litt mer rutiner og bli flinkere til egenpleie osv. Der har det gått VELDIG dårlig i sommer.

Jeg nyter dagene om dagen, selv om det er meldt veldig dårlig vær i en uke eller noe sånt nå. På et vis går det helt fint, for jeg har en plan om å få malt soverommet. Det rommet har jo egentlig bare vært, så da tenker jeg å bruke noen kjedelige dager til det. Gleder meg veldig til det er ferdig da, det blir veldig veldig bra!

Æsj, så merkelig det var å skrive her. Jeg sliter litt med å få ordene ned. Føler meg teit, og det er vel egentlig da jeg bare burde skrive mer. Jeg trur nok det har mye av grunnen til at jeg ikke har blogget så mye. Jeg sliter veldig med følelsen av å ta bra nok bilder og skrive bra nok. Får så ekstremt presentasjonsangst. Så det skal jeg øve på! Nå skal jeg spise litt og så enten se litt på serie eller lese litt. Har ikke heelt bestemt meg enda. Vi skrives snart igjen <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no