Smiler litt for meg selv

Good onsdag alle sammen!
Jeg sitter og ordner med litt papirer til både bryllup og litt andre ting. Eller, alt er vel egentlig til bryllupet? Uansett, jeg sitter hvertfall og holder på. I bakgrunnen spilles podcast av, og jeg kjenner jeg smiler litt for meg selv. Jeg er på et bra sted i livet akkurat nå. Jeg sover flere timer i døgnet, jeg har fått matlyst igjen og jeg er blitt flinkere til å høre på hva kroppen forteller meg.

Så ikveld skal vi grille, og frem til det skal jeg slappe av og møte en venninne. Det har jo egentlig vært et veldig fint vær idag, men det eneste jeg har vært på utsiden av døra idag er for å henge ut klesvasken og en kjøretur. Føler det er lov? Jeg tok meg lov jeg, haha!

Nå skal jeg sette meg litt i sofaen igjen, finne frem strikketøyet og vente på at mannen skal komme hjem fra jobb. Jeg har startet med å gjøre litt og litt av gangen, og det har vært et genialt triks!

Q: Hvordan går det med dere?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no