Siste uken

Heisann!
Herregud, disse ukene har gått så uendelig fort! Syns nesten jeg akkurat har kommet. Her er den siste oppdateringen, og det er skikkelig trist!

MANDAG:
Jeg har rett og slett vært helt ødelagt denne dagen. Litt fordi det skjedde noe på kjøkkenet så jeg fikk i meg litt melk. Heldigvis bare nok til at jeg fikk litt kramper og ble litt dårlig, jeg ble ikke sengeliggende. Jeg startet dagen i bassenget, bare noe lett der. Så var det undervisning, men jeg var så dårlig at jeg bare måtte reise derifra. Så jeg fikk med meg litt av den første halvtimen, og så takket jeg for meg. Jeg ble med for å se de andre ha aktivitet og for å kunne være med på oppmerksomhetsøvelse. For å si det sånn, jeg sovnet. Og slik holdt jeg egentlig på resten av dagen. Sovnet litt, var litt våken og spiste, sovnet litt osv.

TIRSDAG:
Idag var det litt roligere, siden vi hadde undervisning halv 10. Litt vanskelig å følge med idag også, men det gikk greit. Jeg kom meg igjennom, noe jeg er utrolig stolt over! Hadde også et møte idag, som gikk veldig veldig bra! jeg er utrolig letta og ting kan vel egentlig bare gå min vei nå. Ellers har vi spist middag og denne tirsdagen ble jeg faktisk med å spille bingo. Morsomste er at jeg vant 2 ganger, snakk om nybegynnerflaks! Eller noe sånt, haha. Etter litt pusling og snakk, ble det til at jeg reiste på rommet og tok en liten spakveld for meg selv. Prøve å pleie kroppen så den kanskje føles bedre imorgen!

ONSDAG: 
Denne dagen startet jeg ikke med basseng, siden vi skulle ha det senere på dagen. Jeg var ikke i form denne dagen heller, så jeg prøvde meg bare litt i aktivitetsalen. Vi hadde kroppsbevisst het, og også her fikk jeg en reaksjon. Jeg kan ikke helt forklare hvorfor jeg blir dårlig, men det satte meg hvertfall såpass ut at det ble litt basseng denne gangen heller. Det er merkelig hvordan kroppen noen ganger reagerer.

TORSDAG: 
Nest siste dagen, det er helt utrolig. Tiden har gått så fort! Dette er også den dagen jeg har fått mest og best søvn. Noe som faktisk gikk utover de andre også. At den lille kroppen her skulle ha så mye energi er for meg helt utrolig, haha. En litt ukjent side, men jeg trur de bare lo.

Denne dagen fikk egentlig mest til samtaler og en oppmerksomhetsøvelse. Som skrivd før, dette er virkelig ikke noe for meg. Hva det kommer av må jeg prøve å finne ut av, men det orker jeg ikke nå. Hvis jeg ikke husker feil, så ble puslespille vårt også ferdig  idag, hihi.

Ellers bestemte hele gruppen seg for å grille og kose oss denne kvelden. Ha en skikkelig fin avslutting og det var kjempekoselig! Kjenner jeg savner gjengen allerede, veldig rart å ikke skulle se dem til uken. Det er merkelig hvor fort man blir glad i mennesker når du lever sammen med dem slik som jeg har gjort disse ukene.

FREDAGEN: 
Det er ferdig, nå er vi ferdig. Vi hadde et siste møte sammen, noe som var faktisk litt uvirkelig. Nå var det helt klart, vi skulle hjem. Bilen var pakket, de siste ordene skulle utveksles og vi skulle si hade. Jeg kjenner tårene presser litt på når jeg tenker på det.

Men dagen min skulle være langt ifra ferdig. jeg har selskap i bilen, noe som gjorde ting både litt tøffere, men også litt lettere. Setter av i Arendal og setter min egen snute mot Porsgrunn. Hører på musikk og har det egentlig veldig bra! MEN! Og her kommer et stooooort men.. Når jeg kommer til Sannidal så skjer det noe i bilen. En slags slite/brekke lyd flytter seg over panseret på tvers. Jeg fikk ikke gasse og bilen ble rar. Jeg fikk bilen av E18, og nå fikk jeg heller ikke startet den. En smule frustert og ganske kjip start på helgen. Ikke bare var det tøft å reise fra der jeg var, men nå var bilen coco også. Ringte viking, ventet en time og får beskjed om at et mest antagelig er registerreima som har sagt farvel. Altså, hva gir du meg?? Så jeg måtte bli hentet, og turen ble en del flere timer lenger.

Nå sitter jeg her søndag og tenker tilbake på at dette har vært et kjempefint opphold og jeg har fått masse igjen! Ny kunnskap, verktøy og venner for livet! ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no