Prosjekt Egenpleie

Heisann! 
Jeg husker jeg likte dette prosjektet da jeg hadde om selvtillit. Denne gangen tenkte jeg å ta egenpleie. Det er mest fordi jeg ikke sminker meg så mye, da jeg har feil foundation. 

Jeg kommer med en oppdatering enten søndagen eller mandagen. Jeg er også litt usikker på om jeg bare skal gjøre en uke eller om jeg skal gjøre flere. Hva tenker dere? Kanskje jeg faktisk skal ta en mnd? Jeg må tenke litt over det! Men fortell gjerne hva dere tenker

 

I want to love me, as me

Dette tenker jeg å gjøre:

🎀 Jeg har en scrub som skal brukes 2 ganger om dagen. Så jeg skal scrubbe både morgen og kveld. Samt dagkrem og nattkrem. 

🎀 Jeg har en olje til huden som skal brukes tre ganger i uken. Jeg har bestemt meg for å ha faste dager hvor denne skal inn i rutinen. Så mandag, onsdag og fredag skal jeg også bruke olje. 

🎀 Søndag skal være spadag. Det vil si maske og annen pleie. Jeg vil også ha en dag til med dette, men den har jeg ikke bestemt meg for enda. Det skal stå litt åpen. 

🎀 Jeg skal gå i andre klær enn joggebukse. Denne blir likt som sist gang. Skal bruke jeans/slengbukser og sånn, men ikke joggebukse eller andre bukser som er likt. Genser er jeg litt så som så med, for jeg syns det er veldig kult med jeans og en oversize genser. 

 

Håpet er å ta bilder hver dag, men jeg vil ikke love noe hvis jeg ikke skulle klare det. Jeg starter for fullt imorgen, og gleder meg veldig til dette prosjektet også. Nå skal jeg snart lage litt mat, game litt og bare slappe av. Ha en fin søndag videre, og så håper jeg dere syns dette blir spennende! ❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no