Oppdatering første uke

Mandag

Jeg har bestemt meg for å ta en hel mnd, så dere kommer til å få 4 oppdateringer fra meg. Jeg burde vel da egentlig starta 1.juni, men jeg ville starte på en mandag og ikke vente altfor lenge før jeg satte i gang. 

Men idag er det mandag, og det har startet veldig greit. Jeg har scrubet, hatt olje og fuktighetskrem. Jeg har også valgt en jumpsuit og faktisk følt meg litt fresh. Ikveld er det scub igjen før jeg skal ha nattkrem. Jeg lurte litt på om jeg skulle ha maske ikveld, men fant ut at jeg trur jeg heller vil ha det natt til 17.mai denne uken. Deilig å føle seg ordentlig fresh og fin på 17.mai. 

Tirsdag

Formen var ikke noe bedre idag, den var vel egentlig værre. Så da ble jeg liggende lenger i senga. Det var igrunn deilig å ikke stresse med å stå opp, bare kunne slappe av. Scrub og fuktighetskrem er egentlig utrolig deilig, og man får et slags kick av det. Idag var det ikke olje, så det tok litt mindre tid idag. 

Jeg tenkte jeg skulle ta en maske idag, men det ble ikke noe av likevel. 

 

Onsdag

Idag var det olje igjen, og det føles egentlig utrolig digg på huden! Helt nydelig, selv om huden også føles litt rar. Jeg ble litt usikker på om jeg har riktig type, men etter litt er den veldig god. Må sette meg litt mer inn i det der trur jeg, men jeg vil uansett bruke denne opp. Ikke så fan av å kaste ting sånn, da bruker jeg det heller opp og så tar man det derifra. 

Været var også utrolig deilig, men det ble sort jeans og en topp på meg. Plutselig fryser jeg skikkelig, og jeg valgte også å gå til mannen min på jobb denne dagen. Idag sovnet jeg faktisk fra kveldsrutinen min, men det var veldig etterlengtet og bare sovne. Så jeg har egentlig ikke dårlig samvittighet for det. 

Torsdag

Idag har ALT gått i glemmeboka. Jeg har bare holdt på med ting til 17.mai, hjelpt til med noe til barnasdag og så var jeg så heldig og fikk reise på 16.mai fotballkamp. Når jeg kom hjem igjen var det jo bare å fortsette med forberedning. Matlaging, stryking av skjorter og diverse andre ting.

Fredag

GRATULERER MED DAGEN, NORGE! ❤ En av mine favorittdager i løpet av året. Siden jeg fiksert skjortene igår, kunne jeg sove en halv time ekstra. Ikke at jeg egentlig sov sov, fordijeg må få med meg morgensendingen, stelle meg og starte dagen rolig og deilig. Så idag var det full scrub, olje og fuktighetskrem igjen. Denne dagen ble selvsagt tilbringet i bunaden, mitt favorittplagg over alle plagg.

Lørdag

Rutinen ble litt glemt idag, siden jeg og mamma skulle avgårde og handler blomster. Jeg var nokså sliten etter igår også,så her ble det bare det viktigste. Så jeansen ble prioritert idag.

Søndag

Idag har rutinen vært på igjen, og det har føltes så deilig. jeg starta dagen med en dusj, for så morgenrutinen min. Idag var vi i middag, så da var det kjole som valget falt på. Jeg glemte selvsagt å ta bilde av det, så det får vi ha til gode.

Ellers var det deilig å ta en maske idag. På bilde ser dere hvem jeg brukte. jeg har brukt den et par ganger nå og er superfornøyd! Jeg skulle jo egentlig ha spa 2 ganger i løpet av en uke, men jeg har da bare klart en.

Som oppsummering vil jeg jo si det var en fin uke, med noen utskeielser. Forhåpentligvis kommer jeg til å orke mer til uke og ha mer tid til å tenke på meg. Men det har vært en deilig uke, og det gjør litt med kropp og sjel og ta litt ekstra godt vare på seg selv. Nå starter vi en nye uke, med nye muligheter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no