Oppdatering andre uke

God tirsdag alle sammen!
Her har den siste uka bare flydd, og jeg er faktisk litt flau når jeg skal skrive denne oppdateringa. Denne uka har vært veldig dårlig, og litt bra. Haha, nå har jeg en skikkelig klump i magen.

Mandagen gikk veldig fint, og jeg fikk scrubbet og fuktighetskrem både morgen og kveld. Olje ble også brukt. En god start på uka, og virka egentlig som alt skulle bli veldig bra. Der tok jeg feil, huff. Tirsdagen scrubbet jeg ansiktet på morgen, men jeg kunne faktisk ikke ordne det på kvelden. For her i Porsgrunn lynet og tordnet det, og da tør ikke jeg stå med vann i trynet. Så det gikk egentlig veldig klart bort. Godkjent? Ja, det syns jeg jo.

På onsdagen var jeg sengeliggende, og da ble det selvsagt ikke noe sånn pleie. Da var kroppen mer i fokus og beina og kroppen ble liggende. Da var det sofaen, strikketøy og serie på tven som ble min aktivitet. Det er jo en for for egenpleie det også, for jeg skal jo ikke presse kroppen for mye heller. Jeg har funnet en slags grense for hva jeg tåler, og det er greit å høre når kroppen sier nei.

Torsdag, fredag, lørdag og søndag har alle gått til stallen, avslapping, barnas dag, bursdag og litt andre ting. Jeg har fått stelt huden litt og sånne småting innimellom alt sammen, men rutinen har uteblitt. Jeg har kjent veldig på stresset etter jeg satte det som prosjekt. Jeg begynte å bli veldig sliten av alt sammen og følte ikke jeg gjorde det for min del, men for alle andre siden jeg nå har satt det som prosjekt. Så jeg har vurdert å ta en uke til bare, sånn for å se om det endrer seg litt.

Beklager også for at dette kom litt senere ut, ble litt mye greier igår, så da valgte jeg å gjøre det sånn. Håper dere har en fin dag videre, og så håper jeg virkelig at neste oppdatering er bedre. Men igjen, det er litt det dette prosjektet er om også. Egenpleie og høre på kroppen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no