One day or day one?

Akkurat denne setningen slo lufta ut av meg. To like ord, men så ulik mening. For meg viser en frykt og en viser besluttsomhet. Om det blir helt riktig veit jeg ikke. Begge to er skumle. Begge to er vanskelige. Begge to er tøffe. Men en er trygg og en er utrygg. Velg selv.

Dessverre sitter jeg fast på “one day”, men jeg jobber med å komme til “day one”. Det er tøffere enn man trur, og faktisk veldig skummelt. Jeg syns det er skummelt, men jeg har som mål å komme dit. Bare vent og se.

Q: Hva velger du?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no