Noen tanker på fredagskvekden

👅 Jeg har titta litt på “DragRace” på Netflix, og jeg er hekta. Herregud, som jeg beundrer de menneskene som virkelig tør å vise hvem de er og elsker det. at jeg må få med meg et drag show er sikkert! All ære!!

👅 Er helt utrolig hvordan ting forandrer seg, og hvor fort det kan gå. Og gjelder egentlig alt. Jeg er egentlig litt frustrert over noen svar jeg har fått et sted, og så har jeg fått noen andre etterpå. Dette er noe jeg må finne ut av på mandagen, men jeg må fremdeles vente og irritere meg.

👅 Jeg er midt i julegaveordning, og akkurat nå ser jeg ikke lyset i tunnelen. Det virket veldig dystert, men akkurat nå er det kanskje det. Det har nok en del å gjøre med selvtilliten min, så får håpe det blir bedre når jeg nærmer meg mål!

👅 Jeg tenker ofte på bloggen, hva jeg skal skrive og hvordan jeg skal bygge den bedre opp. Jeg elsker jo å skrive, men jeg mister mange ganger motet og veit ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg elsker valget mitt om å blogge om psykisk helse, men det er det å finne en fin balanse mellom alt og fortelle alt, gir det mening? 

👅 Nå begynner det å bli kaldt ute og det er så utrolig flotte farger ute! At det nå virkelig er tid for en god kopp te, telys i heimen og hvertfall for meg – tv rutiner. Nå er strikketøyet plassert godt i fingrene mine også, så da er vel egentlig kvelden nokså komplett. 

Nå skal jeg kose meg videre ikveld, og det håper jeg dere gjør også! Nå blir det litt youtube oppcatching av diverse bloggere og så blir det nok litt film på den frøkna her. Vi skrives nok snart igjen! 💚 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no