Når trening blir digg

God kveld alle sammen! Jeg har ikke glemt dere! Jeg har de siste dagene vært i tankeboksen og har litt valg jeg må ta. Ikke noe superseriøst og dere vil selvsagt få beskjed når valget er tatt.

Ellers har jeg endelig hatt en treningsøkt igjen! Herlighet så deilig det var! Bildene viser en middels god dag, så jeg håper litt at jeg orker hvertfall en økt til denne uka. Jeg har trent sammen med min fine venninne, noe som også kommer til å gjenta seg. Fysøren for en god følelse jeg sitter igjen med nå! Og helt utrolig, jeg er ikke støl! Sliten? Ja. Men ikke støl, whoop whoop! Mestring er ekstremt viktig, så det var utrolig deilig å kjenne på det igjen ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no