My Bucketlist

Heisann alle fine mennesker der ute! Det har vært veldig stille fra meg i det siste. Jeg jobber fremdeles med innlegget jeg lovet dere, så jeg har ikke glemt det. Mange ganger er det så utrolig vanskelig å finne riktig ord og klare å formiddle det som faktisk er følelsene.

Jeg har hatt en pause fra det aller meste, jeg har trengt tid og ro. Mye ro har jeg dessverre ikke fått, men det er en annen sak. Nå tenkte jeg å dele litt av bucketlista mi med dere. Det er så uendelig masse jeg ønsker å få gjort en gang i løpet av livet. Som dere ser, så er det jo litt forskjellig. Og det er jo fordi livet har gitt meg forskjellig erfaringer. Så kan jo hende denne ser helt annerledes ut om 10 år, hvem veit?

Q: Hva er på din bucketliste?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no