Miniferie

Dyreparken

Frilufts museum

Så min kjære overrasket med meg tur til Dyreparken i Kristiansand. Det var rett og slett helt magisk, og jeg koset meg så masse! Vi har snakket om å reise dit i over 6 år, så det var superkoselig når vi endelig fikk det til. Og for å si det sånn, det er heller ikke siste gangen. Vi fikk se dyra, titta litt rundt, ledd og koset oss masse. Vi var også innom Frilufts museum igår, og det var utrolig kult! Det var utstilling der med uniformene fra andre verdenskrig, rosemaling og litt diverse stiler fra forskjellig steder i verden.

Det ble en veldig vellykket tur, og vi smilte fra øre til øre begge to igår når vi kom hjem. Idag tar vi det bare med ro, det er ikke det beste været idag. Imorgen er det meldt bedre, så da håper vi å få gjort litt ute. But, time will show. Det må sies at jeg ikke visste noen ting, jeg fikk vite på torsdagskvelden at jeg måtte pakke og være klar til han var ferdig på jobb på fredagen. Jeg fikk vite sånn smått hva jeg skulle pakke, og det var alt. Utrolig morsom måte å gjøre det på, og kan vel si det var litt utfordrende for en kontrollfreak som meg. Men det gjorde veldig veldig godt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no