Min nye rutine

God tirsdag alle sammen!
Jeg har sovet litt lenger idag, rett og slett fordi det var det jeg trengte. Inatt fikk jeg en så ekstrem hodepine. Så jeg tok ut linsene, tok et glass med cola og en paracet og håpet på det beste. Etter et par timer fikk jeg endelig sove! Om det egentlig er så lurt er en annen sak, men det funka til slutt ihvertfall. Inatt startet jeg også på en ny bok. Jeg bruker “ebokbib” appen på telefon. Det er et bibiliotek du kan låne bøker på, så igår lånte jeg “utenom sesong”. Til nå virker den spennende!

Ellers tenkte jeg å skrive litt om det jeg tenker å jobbe litt med fremover. Det er egentlig ikke et must, det ser bare for den gode følelsen sin skyld. Jeg har en stund vært flink til å bruke en daglig scrub og dagkrem til ansiktet på morgen, men igår fikk jeg ordnet til kvelden også. Så det var utrolig digg! Det gir en litt god følelse og føle seg fresh når du går og legger deg.

Disse produktene bruker jeg, og det er heller ikke sånn at lommeboka gråter når jeg går ut av butikken. Scrubbene er fra loco, dagkremen fra normal og nattkremen er fra hm. De kan nok kjøpes andre steder også, men per nå er det der jeg har kjøpt dem. Og jeg er super fornøyd! Jeg har som mål at jeg skal ha søndag som spadag/kveld. Ta litt mer ansiktsmaske, kur og sånne ting.

Jeg jobber for å få selvfølelsen opp, og dette hjelper i veldig små babyskritt. Jeg prøver å være snillere med meg selv, da jeg til tider kan være ekstremt stygg. Mot meg selv altså. og om det er slike ting som må til i staten – da gjør jeg det. Hva gjør du? Spennende å vite, og kanskje jeg også lærer noe nytt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no