Min Helg

God natt alle sammen! Her har dagen og kvelden gått til å gjøre klart til lan å skulle game. Jeg har vært noen timer her vi skal game i helgen, jeg har bare glemt å oppdatere litt. Litt kult at det skjer ting her. Jeg er i en periode kjenner jeg hvor jeg kun klarer å fokusere på det overfladiske. Det faller seg ikke helt naturlig å skulle skrive om hva jeg føler. Jeg tenkte jeg skulle prøve litt nå, men heng i med meg.

Jeg er overlykkelig å være gift. Det var en så utrolig fin dag, fylt med så mye kjærlighet og glede. Jeg ser på bildene jeg har til stadig, og bare smiler. Likevel er kroppen sliten om dagen. Det er vær skifte og kulde, noe som gir meg et slag i ansiktet. Jeg er sengeliggende og sofaliggende. Jeg orker ikke ta kontakt med venner fordi jeg rett og slett er sliten. Ordne med psykmagasinet tar mine siste krefter. Jeg veit det bare er for en periode, men gud hvor sliten jeg er.

Så helgen skal brukes til å spille og være sosial. Og på søndag kan jeg krype ned i et hull og bare bli der. Bli liggende i senga, se på serie og ikke gå ut av døra. Sette mobilen på lydløs og bare sove. Det er lov, sant? Jeg tar meg lov.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no