Jeg må bli bedre på #3 – Aktivisering

Er det noe som hindrer meg å gå ut, så er det psyken min. Tanker som at jeg ikke ser bra nok ut, at de vil peke og le, og at jeg vil gjøre noe som dummer meg ut og trekker til meg masse oppmerksomhet. Den siste tiden har det blitt veldig vanskelig å gå på utsiden av døra, og bare det å hente posten har blitt en utfordring. Det skal ikke være sånn, men sånn har hverdagen blitt for meg, per nå.

Ting jeg burde gjør for meg selv:

❗️ Gå en tur, enten i byen eller i skogen i nærområde. Gjerne også på et kjøpesenter og ikke stresse igjennom etter det jeg må ha, men virkelig bruke tid der.

❗️ Sitte på cafe alene, og kunne slappe mer av. Selv om det kommer et lite rush, ikke frike ut og miste tråden i hva jeg holder på med.

❗️Ikke slite meg selv så mye ut at når jeg tenker å slappe av med en bok eller noe på kvelden her hjemme, så er jeg så sliten at jeg ikke orker likevel. For det er noe jeg må bli flinkere på så er det å kunne gjør ting her hjemme, gjerne prioritere det før jeg sliter meg helt ut på utsiden.

❗️Takle at noen ting må jeg bare gjøre alene, jeg kan ikke hele tiden forvente at andre kan være med meg, selv om jeg også på et vis skjønner det, så blir bare angsten så stor at jeg får litt panikk.

Så både egenaktivitet på innsiden av huset og aktivitet på utsiden av huset er noe jeg må bli bedre på, tørre å møte verden og vise at jeg vil være bra nok som den jeg er. Det er en lang vei å gå, men jeg å bare starte med de små skrittene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no