Jeg må bli bedre på #1 – selvpleie

Er det noe jeg er ekstremt dårlig på, så er det å ta vare på meg og min helse. Jeg kan tenke at jeg orker det, orker det og burde hvertfall orke det. Jeg setter gjerne alle andre foran meg og tenker at deres behov er mye viktigere enn mitt og at selvsagt kan jeg vente. Dette har også noe med at jeg har veldig lav selvtillit og selvbilde er på bånn, men det kommer en annen gang!

Ting jeg burde gjør for meg selv er:

🔥 Ta en god og lang dusj, med skrubb, hårkur og bare nyte varmen, ikke bare stresse igjennom

🔥 Rydde huset, tenne telys, skru av unødvendig med belysning og sette på noe musikk, film eller serie.

🔥 Lese en god bok og bare la den universet ta meg vekk fra min virkelighet

🔥 Lage noe god mat og spise med god samvittighet

🔥 Enten spille på pcen eller DS´en, bare fordi jeg vil

Er det noe jeg virkelig jobber med så er det å bli flinkere til å høre på når kroppen ikke er med på mer. Jeg har også slitt en del med magesmerter og i august fant vi endelig ut hva det var. Jeg har irritabel tarm, og den blir værre med bl. a. stress. Så på et vis har jeg også blitt bedre til å stoppe opp, fordi magen er ikke alltid med og da klarer jeg rett og slett ikke gjøre noe.

Jeg tenker dette er noe jeg vil skrive om hver søndag, at det blir no fast. Jeg vil pressiere at dette er noe jeg må bli bedre på, men jeg hadde satt kjempestor pris på om dere også delte med meg også. Jeg veit det er flere enn vi trur som sliter, mørketallene er store. Nå skal jeg ta rådet til meg selv, og sette på en film jeg har hatt lyst til å se hele uken, nemlig “Cats”.

Q: Hva føler du at du må bli bedre på?

2 Comments

 1. Martine-Othelie Almaas
  19. november 2017

  Det er så utrolig viktig å gjøre ting for seg selv! Kjempefint at du innser dette og at du kjemper deg igjennom en hard hverdag. Stå på! Du har en veldig fin og ærlig blogg. <3

  Svar
  1. Ann Iren Amundsen
   19. november 2017

   Tusen takk, det er helt sant! <3 Liker veldig godt din blogg også! <3

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no