Litt mer om meg

Jeg syns det er artig å lese sånne innlegg selv, og tenkte dere kanskje ville lære litt mer om meg. Er morsomt å lese noe som ikke bare gjelder psykisk helse, men kunne få litt avbrekk. Jeg veit jeg er hvertfall sånn.

❓ Hvor høy er du?  Jeg er 171, i følge passet mitt. Jeg trur jeg egentlig muligens er litt lavere, men bare snakk om en cm eller noe, haha!

❓ Når våknet du idag?  Jeg våknet rundt 6 idag til morgen. Kjenner jeg er skikkelig sliten og har ekstremt vondt. Så at jeg skal finne senga igjen er nok ikke en overdrivelse dessverre.

❓ Hvem er forbilde ditt? Her er det ganske mange egentlig, men jeg må nok kanskje si Sophie Elise faktisk. Man kan si mye rart om den jenta, men hu har fått til enormt mye bra også!

❓ Hvem er den fjerde personen på anropslista di? Det er mannen min ❤️

❓ Studerer du, og hva vil du gjøre etter studene dine? Jeg studerer ikke, og jeg kommer nok ikke til å studere noe mer heller. Veien min er lagt, og dessverre så er det ikke vits for meg å tenke skole. Jeg har ikke kapasitet eller energi til det, samt at jeg kommer ikke til å ha noe nytte av det, dessverre.

❓ Hvilken sang hørte du på sist? Den jeg husker at jeg hørte på sist var “How Long” av Charlie Puth

❓ Hva står det i den nyeste SMS-en din? Der står det noe så kjedelig som påloggingsinfo til pasient nettet her på DPS.

❓Hva er det fineste komplimentet du har fått? Jeg får ganske mange fine fra mannen, så det blir vanskelig å si bare et egentlig. Jeg er utrolig heldig med en kjæreste som passer på å si at han elsker meg, at jeg er nydelig og at jeg er hans alt. Han er rett og slett den fineste! ❤️

❓ Når gråt du sist? Jeg tok til litt tårer pga en film igår kveld, men sånn gråte gråte gjorde jeg på søndagen. Det var en sånn dag hvor jeg bokstaveligtalt gråt av alt. Så på “Skal vi danse” – jeg gråt. Så på film – jeg gråt. Jaa, sånn holdt jeg på hele dagen, huff.

❓ Hvilke land har du reist til? Jeg har bare vært i Sverige, Danmark, Tyskland, Polen og Spania. Jeg har lyst til å reise mer, haha!

❓ Når var sist gang du kysset noen? Jeg kysset mannen hade istad ❤️

❓ Hvilken telefon har du ? Jeg har Iphone XS Max, litt delte følelser om den

❓ Hvilken app sjekker du først når du våkner?  Oi, nå ble jeg faktisk usikker. Jeg trur jeg sjekker enten snapchat eller instagram først. Sjekker faktisk de noen ganger før jeg sjekker meldinger.

❓ Hvor var ditt første kyss?  Hos en kompis, jeg var ganske liten egentlig, haha

❓ Har du noen gang måttet ringe politiet? Ja, både for min egen del og for situasjoner. Hvis det blir riktig å skrive det sånn?

❓ Hvem ringer du til når du er sint eller lei deg? Det står mellom 2 personer, mamma og kjæresten. De får egentlig alt, så jeg kommer aldri til å klare å takke dem nok for alt dem gjør for meg!

❓ Vil du ha barn? Jg har hatt lyst på barn veldig lenge, men jeg syns også det er utrolig skummelt å skulle få barn i dagens samfunn. Mobbingen, trakaseringen, miljøkrisene og ellers alt annet. Jeg veit at det ikke er ting jeg skal tenke på, men jeg tenker jo uansett over det. Mine barn, mitt avkom som jeg kommer til å elske ubetinget kan få kjempe vondt, kan bli utesteng på venninner eller kompiser. Jorda kan få en skikkelig miljøkrise, nei – jeg blir skikkelig nervøs jeg!

❓ Hvor er du om 10 år?  Jeg er gift, da jeg gifter meg neste år, forhåpentligvis så har vi 2 barn, hus, bil, båt og heim. Haha, neida. Jeg håper at jeg har mer livskvalitet, mer energi til å følge opp både meg selv, men også de rundt meg. Jeg veit jo ida hvor veien min går, men forhåpentligvis så har jeg det litt bedre meg selv, både fysisk og psykisk. Like lykkelig da, som nå – om ikke mer lykkelig da.

❓ Hvilke dårlige uvaner har du?  Jeg blir fort sur når jeg ikke har spist. Jeg rister med foten, men det skal sies at noen ganger er det fordi jeg har så vondt at jeg klarer ikke la være heller. Jeg klemmer kviser.

❓ Hva er din beste egenskap? Jeg veit ikke om det er den beste, men jeg gjør mitt ytterste for at jeg ikke skal være dømmende og at jeg skal være inkluderende. Jeg tenker at alt har en grunn, alle har en bagasje og alle har sin forhistorie. Samtidig så veit jeg hvor utrolig vondt det er å være på utsiden, så jeg prøver å huske på alle hele tiden, passe på alle hele tiden. Jeg har blitt litt flinkere til å ta være på meg selv oppi dette, men ja.

Q: Lærte du noe nytt om meg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no