Lengter etter sommeren

Heisann fine mennesker! 
Er det noe jeg lengter skikkelig etter nå så er det sommer. Syns det har tatt grusomt lang tid i år, og skulle ønske jeg ikke var så frysepinne. Hadde kanskje gjort denne overgangen litt lettere for meg også. Jeg gleder meg til å kunne ta på skjørt, kjole og shorts. Sene kvelder ute. Grilling. 17.mai og bursdagen min. Merkelig å egentlig glede meg litt til bursdagen min, men i år så kjenner jeg at jeg gjør det. Gleder meg til å prøve å få et lite mini skille ved min svake svake brunfarge. Gleder meg til å være ved vannet og havet. Sitte ute på cafe uten å måtte ha tykke jakker og teppe.

Som dere skjønner så elsker jeg sommeren. Jeg har alltid elsket denne årstiden og trur nok ikke jeg kommer til å slutte med tiden heller. Det er også lettere å ha med pus ut også, for noen ganger lurer jeg på om hun er like frysepinne som meg. Forklaringen er jo egentlig bare den at siden hun ikke er utepus så får hun ikke pelsen til å være ute. Så trur nesten hun gleder seg like mye som meg. Heldigvis begynner veiene å bli bare, så da er det nok ikke så altfor lenge til nå! Fint vær er det meldt denne uka også, så da krysses alt av fingre! Hade vinter, Hallo sommer! ☀

Nå skal jeg ordne litt med psykmagasisnet snappen, og så skal jeg nok spille litt. Podcast har blitt en stor del av hverdagen min også, så det skal jeg også høre på. Fysøren, så mange flotte podcaster det er! Jeg har masse å høre på, foråssidetssånn. Hvis du også pleier å høre på det, så legg gjerne igjen en kommentar på hvem du hører på! Ha en flott dag videre! <3

Q: Gleder du deg til sommeren? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no