Klar for den siste

God lørdag alle sammen! Vi sitter på toget på vei inn til Oslo for å reise på den siste konserten til Katastrofe. Det er veldig blanda følelser, men jeg er veldig glad vi skal.

Jeg får utfordret en del ikveld, av både angst og PTSD’en min. Bare det med toget er en start. Jeg tenker litt på om jeg klarer å slippe meg litt løs og danse og synge mens vi er der. Det er jo ganske mange mennesker der, men heldigvis har jeg med to av verdens beste mennesker!

Men nå skal jeg logge ut litt, få hode til å fokusere på dette og så skrives vi veldig snart. Og selvsagt kose meg maks! Jeg har tatt en avgjørelse på noe, og den får dere enten mandag kveld eller tirsdag. Må se litt hva som passer best! Til da – husk du rocker! 💚

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no