Just another gamer

Heisann!
Har dere en fin helg? 

Igår var jeg i bursdag, og idag skal jeg bruke kvelden på å game. Jeg har kommet i en periode der jeg syns det er enklest å møte mennesker der og kunne snakke der. Jeg er så ufattelig sliten om dagen, det er såpass at alt gjør meg sliten. Og som jeg skrev i forrige innlegg, så sliter jeg så med smerter på kveldene og nettene at søvnen ikke er mye å skryte av heller.

Jeg spiller “The Elder Scrolls Online“, og jeg spiller på steam. Er litt rart å tenke på at før jeg ble i lag med kjæresten min, syns jeg det var skikkelig dritt. Husker jeg ble skikkelig irritert på han, men nå gamer jeg vel faktisk mer enn han. Haha, kan vel trygt si ting noen ganger snur.

Nå skal jeg logge på, skru av resten av verden litt og havnet i et annet univers. Hvis noen av dere spiller eso, Holà at me! 

2 Comments

 1. Mr. Sanchez
  29. juli 2018

  Game overwatch med meg søta 🙂
  Jeg er aldtid baka deg opp 😉 aldri likt kevin, hvordan den tullingen behandlet deg. Si i fra Når du vil game 🙂

  Svar
  1. Ann Iren Amundsen
   29. juli 2018

   Det har jeg aldri spilt før, hva er det ? 😀
   Det er helt sant, tusen takk!
   Det skal jeg gjøre ! 😀

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no