Julefilm i morgenstund

God morgen! Her i huset starter dagen utrolig rolig med en film, telys og strikketøy. Idag blir det julegavepakking, et besøk og litt mer handling. Jeg elsker denne høytiden, all kjærligheten.

Filmen dere ser jeg ser på, er så utrolig søt! Jeg trur jeg snart har rundet alle julefilmene, men jeg var ikke noe imot å se dem flere ganger. Egentlig veldig glad i å starte dagen med det. Ser du mye julefilm?

Her går været så opp og ned, jeg venter egentlig på snøen. Altså, ordentlig snø. Her har det snødd litt, regnet, snødd litt og så regnet igjen. Så nå vil jeg ha snø, så vi får hvit jul. Nå skal jeg konsentrer meg om filmen og strikketøyet, mulig lage meg en kopp kakao, og så skrives vi senere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no