Jeg er altfor hard mot meg selv

Vet dere hva jeg må slutte med? Å være så forbanna hard mot meg selv. Jeg startet på et innlegg til dere, men det stoppet helt opp for jeg følte meg dum som ikke har blogget på en uke, fordi jeg ikke tar så mange bilder i løpet av en uke og fordi jeg er i en periode hvor jeg rett og slett føler meg ordentlig dritt. Jeg veit jo selv utfordringene mine, og prøver å lære meg å leve best mulig med de, hvorfor kan jeg ikke bare skjønne det her også?

Jeg sitter hos lillesøster i den store byen. Vi har hatt det skikkelig koselig, men veit dere hva jeg tenker på akkurat nå? Og hva jeg tenkte på når vi faktisk tok bussen hjem fra sentrum? Ikke hvor stolt jeg var for å ta tatt den dumme bussen, men det at jeg glemte å ta bilde mens jeg var på Karl Johan, at jeg ikke var oppe på slottet og tok bilder. Samme irriterte meg når jeg skulle legge inn bilder her til bloggen tidligere idag, jeg har ekstremt lite bilder og det passet dårlig. Men igjen, den dumme bussen, trikken og t-banen – det driter jeg i.

Det er så masse jeg føler jeg MÅ rekke hel tiden, men svært sjeldent jeg setter meg ned og spør hva jeg VIL rekke. Det er to vidt forskjellige ting. Jeg drives av dårlig samvittighet, jeg spises opp av skyldfølelse og jeg skjemmes av meg. Æsj, dette ble et innlegg hvor jeg ble mer negativ enn jeg kanskje hadde tenkt til, men det er jo sant. Hvorfor kan jeg ikke tenke på de tingene jeg har fått til, de tingene jeg har rekt og alle oppgavene som nå er ute av verden? Dette er virkelig noe jeg må bli flinkere på!

Q: Så, hva skal dere bruke deres søndag på?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no