Ikveld er vi venner, til og med bestevenner

Jeg har vært stille her en stund. Jeg har ikke hatt skrivesperre, men mye rundt meg har vært så forvirrende. Jeg har også hatt en real selvtillitknekk. Jeg veit ikke helt hva jeg skal skrive nå heller, skal jeg være helt ærlig. Det er så mange tanker som bare surrer rundt oppi det lille hodet mitt og skaper hodebry.

Jeg skulle egentlig spille litt ikveld, men hode mitt bare tuller. Gjorde jeg dumt å takke nei til å være med noen venner av meg ikveld? Burde jeg heller ser på tv eller en film selv? Burde jeg egentlig skrive her ikveld? Skal jeg bare legge meg i senga og trykke på mobilen? Kanskje se en disneyfilm? Jeg veit ikke enda.

Musikken dundrer på headsettet, det går i “Skillet” og “Shinedown” nå. Vi har hatt noen stormer sammen, vi har grått noen tårer sammen. Men vi har også ledd litt, og satt oss mål. Trur vi har gjort alt. Snart setter jeg på “Eminem”, for å få vekk klumpen i magen. For å sette litt mer ord på ting, ord jeg ikke klarer å finne selv.

Spørsmålet nå er; Tør jeg legge ut dette? Tydeligvis, for du leser nå. Det går bra med meg, jeg bare kjenner på alt som stormer. Musikken hjelper meg puste, hjelper meg snakke. Så ikveld er jeg og musikken venner, til og med bestevenner. Nå skal jeg konsentrere meg om musikken, og imorgen vil det føles litt bedre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no