I november skal jeg ..

Nå er vi inne i den nest siste mnd av året og neste mnd er en av mine klare favoritter. Jeg gleder meg så til desember jeg at nesten syns denne mnd bare kan fly avgårde. Men igjen, jeg trenger også denne mnd for julegaver. Men nå tenkte jeg å fortelle dere litt om hva jeg skal i november, litt fordi jeg elsker å lese sånne innlegg selv, haha!

.. bli ferdig med julegavene. Jeg skal strikke en del og fikse en del, men regner med at jeg skal ha det aller meste ferdig til 1.desember.

.. gå flere turer. Jeg gikk til en venninne igår, ikke lange turen, men fysøren så deilig det var! SÅ bare det å ut og gå litt er noe jeg skal bli veldig mye flinkere på! Uttnytte det før det blir altfor kaldt, haha.

.. julevask. Jeg er allerede godt i gang, men kjenner jeg gleder meg veldig til å bli ferdig. Kunne sette meg ned i sofaen og vite at jeg er ferdig med det for iår.

.. bli flinkere til å sette pris på de små tingene. Jeg er ekspert på å glemme de småtingene jeg selv klarer å gjøre. På en dårlig dag glemmer jeg å være glad for de tingene jeg har klart. Det trur jeg egentlig alle burde være flinkere på.

.. ta flere bilder. Jeg liker jo egentlig å ta bilder, men jeg er så dårlig på å gå ut og ta med kameraet. Så denne mnd skal jobbes litt for det, sammen med alt det andre.

.. lese flere bøker. Jeg kan fint bytte ut litt serietitting med litt mer bøker. Jeg elsker å lese, og har flere bøker her hjemme som venter på at jeg skal lese dem. Så litt lesing innimellom strikkingen skal jeg få til.

Q: Hva skal du i november?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no