Hvem er egentlig jeg?

Nå er det selvsagt natt, men det er da mange av tankene kommer frem. En tanke som kommer mest, er hvem er jeg egentlig? Hva liker jeg? Hva er MINE hobbyer? Hva er jeg flink til?

Flere ganger om dagen tenker jeg over – liker jeg det jeg driver med eller liker noen andre det som gjør at jeg må like det også? Er det greit om jeg også liker det eller er det galt av meg? Så usikker som jeg er på meg selv er veldig vondt.

Det er også så ille til tider at jeg lar være å like noe fordi det er mange som liker det. Tanken om at det skal bli snakket om skremmer meg noe helt ekstremt. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har vært nervøs for å gjøre noe, latt være å gjøre noe eller grått fordi jeg har gjort noe. Vil også skyte inn at til tider så liker jeg også ting som ikke alle liker, rett og slett fordi jeg er litt sær.

Så jeg planlegger å skrive et innlegg, hvor jeg skriver hva jeg liker. Ikke bare for dere å lese, men også for meg å lese. Tenke godt over disse tingene, for tingene jeg velger å skrive er ting jeg skal bli bedre på. Bruke mer tid og energi på. Nå skal jeg straks gå og legge meg, starte en ny dag igjen imorgen. Forhåpentligvis bedre enn idag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no