Godt nyttår!

Godt nyttår alle sammen! Håper dere hadde en fin kveld og fikk feiret den inn med mennesker dere er glad i. Jeg har mange tanker om det nye året, og utfordringen for meg i år er at det kommer til å være litt forandringer.

Dette veit jeg skjer i 2018:

✔️ Jeg skal ut i jobb i løpet av våren. Dette gruer jeg meg faktisk litt til, da jeg er veldig redd for å få en real smell igjen og ikke klare å bygge meg opp igjen. Jeg er preget av mye frykt, og jeg stresser alltid med å være bra nok, klare alt og lytter veldig dårlig til kroppen når det kommer til jobbtrening.

✔️ Til sommeren er det snakk om at vi skal få til en telttur eller noe i den duren. Både jeg og mannen er veldig glad i friluftsliv, men vi holder alltid på med noe hele tiden, men i år skal vi få til noe, haha.

✔️ Jobbe mer for at det skal bli mer åpenhet og mindre tabulagt med psykiske lidelser. Alle har en psyke, noen er bare uheldige og har det ikke så lett. Vi har noen mål med snapchaten vår, et ønske om å komme videre ut og virkelig kunne gjøre en forskjell.

✔️ Countrey festivalen i sommer, jeg gleder meg helt enormt! Jeg håper virkelig at “Rotlaus”, “Staut”, “Vassengutane” og “Hellbillies” spiller i år også, noe jeg regner med.

I år blir det full planlegging av bryllupet. Vi har lokale, kirke og bestemt tema. Men etterhvert blir det mer og mer, og jeg har begynt å tenke på hvordan pynten skal være. Er ikke før neste år vi gifter oss, men jeg vil virkelig kose meg med planleggingen!

Jeg vlogger også på psykmagasinet frem til 23 ikveld, så legg oss gjerne til og hvis det er noe dere lurer på, så er det bare å spørre! Nå skal jeg få snappet litt, prøve å slappe litt av før jeg skal skrive et par innlegg til før jeg skal finne senga. Ha en flott kveld alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no