God søndag!

Heisann fine mennesker!
Jeg har tenkt en del i det siste, noe som også har vært grunnen til at jeg igjen har vært stille. Jeg elsker å skrive, men har den siste tiden hatt skrivesperre, da jeg har ikke latt meg selv skrive noe annet enn det negative som skjer i livet mitt og mine følelser rundt dette. Så jeg har snakket med meg selv, (Ja, jeg gjør det egentlig ganske masse også! Veldig kjekt, får masse fine svar, hihi) om at jeg skal bli flinkere til å skrive mer. For hele min hverdag handler om min psykiske helse. Så håper dere vil være med på alt?

Resten av dagen idag skal bare brukes på sofaen, mulig litt foran pcen. Jeg holder på med en bok som jeg håper på å bli snart ferdig med. Det er veldig tung og jeg er faktisk usikker for første gang i mitt liv om det er en bok jeg ikke orker å lese ferdig.

Jeg håper dere alle har en fin søndag, det er det hvertfall her! Gleder meg til å ta fatt på et nytt eventyr og forhåpentligvis er dette noe jeg klarer å gjennomføre og at skrivesperren min snart går over. Vi sees snart!

Q: Hvordan går det med deg? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no