Gir meg som vlogger

Heisann mine fine!
Dette innlegget skrives i samarbeid med vloggedagen min, så innlegget vil bli delt der også. Jeg føler jeg får skrivd mer og forklart mer her. Så jeg skal prøve å forklare.

Jeg har tatt det valget om å slutte å vlogge, 28.januar er min siste vloggedag. Jeg har holdt på i over 2 år nå, og jeg elsker virkelig alt jeg har fått oppleve og delt. Jeg har delt gleder, sorger, oppturer og nedturer. Jeg må si, jeg har ALDRI angret på at jeg begynte å snappe, og jeg angrer heller ikke på det jeg har valgt å dele. Jeg har funnet en gjeng som er like giret som meg for å dele, for å spre åpenhet og for å vise verden hvordan ting er bak fasaden. Jeg er fortsatt for denne åpenheten, og jeg kommer til å kjempe for den via bloggen.

Nå over til hvorfor jeg har valgt å trekke meg. Jeg har lenge vært inne på tanken, og da mener jeg lenge. Jeg er også admin, som vil si jeg gjør en del av jobben bak snappen også. Og dette blir også min rolle når jeg gir meg i slutten av januar. Jeg skal holde på mer i kulissene. Passe gjester, holde instagrammen mer oppdatert, fbsiden vår mer oppdatert. Planlegge og passe på vloggerne. Jeg ønsker ikke gjøre en 50% jobb på både vlogg og admin, da vil jeg heller gjøre en 100% jobb på en av tingene. Så jeg har valgt å være bak og heller la noen som kan bidra litt mer frem i lyset.

Jeg kommer nok til å gjeste av og til, men det er hovedsakelig andre ting jeg skal holde på med. Kjenner dette er veldig vemodig å skrive, og det er veldig mange blandete følelser rundt dette. Men dere fortjener en som kan gi mer enn jeg har kunnet de siste mnd. Så med det takker jeg for meg, vår siste dag sammen er neste uke, på vloggen. Ellers er jeg alltid å finne her ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no