Frisk luft er godt for alle

God kveld! Har blitt litt til kveldene hvor jeg blogger nå. Jeg bruker denne uka til å hente meg litt inn, så forhåpentligvis er jeg bedre neste uke og kan skrive litt mer da.

De siste dagene har jeg vært ute og gått tur på formiddagen, og det var vært så utrolig deilig! Jeg har blitt veldig sliten når jeg kommer inn, men fysøren så deilig det er under og litt etterpå der igjen. Så frisk luft er virkelig godt, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg har vært med å gå. Jeg skal ut og gå imorgen også, og jeg må si jeg gleder meg. Jeg slipper også unna litt av trøtteperioden min midt på dagen, så det er jo egentlig bare et pluss.
Nå spiller jeg litt sammen med lillesøster og en venninne av henne, og så er det ikke så lenge før jeg skal finne senga. Imorgen er en ny dag hvor litt skal planlegges, litt skal svares på og jeg skal selvsagt ut og gå litt. Vi skrives plutselig igjen ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no