For et øyeblikk

For et øyeblikk føler jeg meg munter, i godt humør. Det er lenge siden jeg har følt det og ikke hatt noen baktanker på det.

For et øyeblikk bekymrer jeg meg over håret mitt, jeg skulle sminka meg mer før jeg reiste ut, om jeg har riktig genser på meg.

For et øyeblikk nyter jeg overflatisk, for et øyeblikk kan jeg være noe annet enn psyken min.

For et øyeblikk kan jeg være den jeg så inderlig håper jeg en dag blir.

For et øyeblikk..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stinena@hotmail.no