Et ærlig innlegg

Hei.
Jeg veit ikke helt hvordan jeg skal skrve dette innlegget, men jeg har kommet frem til at det må jeg. Jeg har tenkt lenge over dette, faktisk den siste uken spesielt. Jeg vil avbryte prosjektet nå, og det er fordi det rett og slett har slutta å gi meg noe annet enn stress. Før var det for min del, noe jeg koset meg med. Noe som fikk meg til å føle meg bra.

Slik har det ikke vært de siste ukene. Det har blitt noe jeg må gjøre, for alle andre, for bloggen og for at jeg ikke skulle føle meg mislykket for å ikke gjennmføre. Nå har det blitt en plikt, og gleden over det er borte. Hele meg vrenger meg når jeg tenker på hvorfor jeg må gjøre det. En uke holder, jeg skulle sluttet mens leken var god, mens det enda var min greie. Mens jeg gjorde det fordi jeg likte det, og ikke fordi jeg var redd for hva som ble sagt. Nå har det blitt motsatt.

Jeg vil gjerne ha respekt for valget mitt, da det er tatt for mitt egent beste. Jeg har lært at slike ting kun skal ta en uke. Nå skal jeg lade litt batterier og så kommer jeg sterkere tilbake. Jeg beklager

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no