Endelig vår

Det kan ikke være bare meg som elsker været nå? Jeg føler meg så lett og fri, deilig med litt fri fra de mer negative tankene. De får ikke like mye plass om dagen, noe jeg virkelig ikke gråter over. Det er noe helt spesielt når sola endelig skinner inn vinduet og det varmer.

Jeg har prøvd i noen dager nå å skulle komme med noe som kan være inspirerende eller hva jeg skal si. Men slik som det er idag, og akkurat nå – jeg har ingenting på lager. Dype innlegg er i sperre og jeg sliter med å få ting ut. Og ikke fordi jeg har skrivesperre, men fordi jeg rett og slett ikke klarer å tenke på annet enn hvor jeg bra jeg har det. Jeg nyter virkelig periode hvor jeg ikke har noe negativt å titte på, hvor jeg ikke stresser med noe og alt bare føles bra.

Nå hinter jeg jo nesten til at alt ikke er bra, og det kan jeg love dere at det er. Men det er heller ikke en hemmelighet at jeg sliter med tankene og ofte hakker ned på meg selv og mine tanker og handlinger. Men akkurat nå har jeg en periode hvor jeg slipper litt unna det, hode får hvile og jeg jobber med selvskryt og egenpleie for å få inn et mønster mens ting fremdeles føles enkelt.

Så nå skal jeg nyte videre, høre på musikk og vente på at mannen kommer hjem fra jobb! ❤️ Håper ting er litt lettere for dere også om dagen, hvis ikke sender jeg en god klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no