Endelig desember!

Heisann alle sammen!

Herreguuud, tenk 2.desember allerede! Jeg blir så glad, jeg klarer ikke stoppe å smile. Julefilm, julemusikk, julegaver og juleglede – wæææ! Ja, dette er helt klart min høytid! (Se bort ifra at jeg er VELDIG utrolig masse redd for julenissen. Ja, du leste riktig)

Idag er planen julemarked, pakke ferdig og så få ut et blogginnlegg til. Oppsummering av andre uke skal ut, forhåpentligvis! Jeg har noen timer i bil, samtidig som mannen har bursdag idag ❤️ Så jeg skal gjøre så godt jeg kan!

Q: Liker dere desember?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no